Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budino
- 15 g di gelatina in fogli
- 500 g di latte
- 40 g di zucchero
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Pasta biscotto
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 130 g di olio di arachidi
- 130 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 2 cucchiaini di zucchero vanigliato
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Crema al burro
- 3 cucchiai di confettura di albicocche
- 1 cucchiaio di Rum (optioneel)
- 6 - 8 banane, sbucciate e a fettine (a metà)
- 200 g di burro morbido a pezzi
Glassa
- 300 g di cioccolato fondente per copertura a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta alla macedonia di frutta
1h 30min
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1h 20min
Cheesecake polacca
1h 30min
Tiramisù alle fragole
3h 30min
Torta ai frutti esotici
8 godz. 10 min
Torta del cardinale
3h 30min
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
Crema alle fragole
15min
Crema al cioccolato e banana
20 min
Torta all'arancia e crema tropicale
2óra 35p
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.
Crema di ricotta e pistacchi
15min