![Ciabatte (di Luca Montersino) Ciabatte (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7560B6E7-C882-4B71-AE35-E580F7B4FEED/Derivates/D460D9D2-CED9-4528-A1A3-6E9B0130CE46.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di lievito di birra fresco (la dose esatta è 0,1 g)
- 75 g di farina tipo 1 w 280 (vedere varianti) + q.b. per infarinare
Impasto
- 150 g di farina tipo 1 w 280 + q.b. (vedere varianti)
- 45 g di acqua
- 4 ½ g di sale
- 1 ½ g di lievito di birra fresco
- 45 g di cubetti di ghiaccio
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 962 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane pugliese
29h 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Baguette tradizionale
15h 35min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Mantovanine
2h 45min
Lievito madre
72h 15min
Il pane di Altamura
4h
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min