Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di lievito di birra fresco (la dose esatta è 0,1 g)
- 75 g di farina tipo 1 w 280 (vedere varianti) + q.b. per infarinare
Impasto
- 150 g di farina tipo 1 w 280 + q.b. (vedere varianti)
- 45 g di acqua
- 4 ½ g di sale
- 1 ½ g di lievito di birra fresco
- 45 g di cubetti di ghiaccio
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 962 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane pugliese
29h 20min
Baguette
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24h 30min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Filone di sola semola
2h 50min
Lievito madre
72h 15min
Spianata sarda
7h 45min
Fette biscottate
5h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min