Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Agnello
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1700 g di cosciotto di agnello
- sale marino q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 2 spicchi di aglio, a fettine
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa alla menta
- 20 g di menta fresca
- 130 g di aceto di mele
- 50 g di zucchero semolato
Verdure
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole pulite e a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate sbucciate, a metà o in quarti, se di grandi dimensioni
- 600 g di zucca Butternut sbucciata, a cubetti (2 cm)
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 Std. 30 Min
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Costolette di agnello in crosta, con patate sautè e contorno di spinaci
1h
Maiale con salsa alla senape e purè di verdure
1h
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45min
Baccalà alla Vizcaina (baccalà basco)
Geen beoordelingen
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Tortino al cioccolato con cuore fondente
50min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 godz. 30 min