Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di carne di agnello per spezzatino, senza ossa, senza grasso, a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 760 g di acqua + q.b. per ammollare
- 50 g di pasta al curry Madras
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci, secchi
- 80 g di cipolla bianca,a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 70 g di lenticchie rosse secche
- 60 g di cavolo riccio, a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1847.2 kJ / 441.5 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 559.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Ciambella noci e caffè al Varoma
2 Std. 30 Min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1 Std.
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30min
Zenzero pelato (TM6)
5 Min
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10 Min
Menù: Zuppa di patate e funghi; vitello ripieno con patate al forno e verdure, tiramisù al mandarino
2 Std.
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 Min
Vin cotto
Geen beoordelingen
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1 Std. 45 Min
Torta mele e zenzero al Varoma
2 Std.
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2h 40min