Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di ribes rosso, le bacche
- 300 g di zucchero
- 10 g di zucchero vanigliato
- 250 g di mela, qualsiasi tipo, con la buccia, denocciolata e tagliata a pezzi
- 400 g di aceto di mele (aceto di sidro)
- Voeding
- per 15 g
- Calorieën
- 193.1 kJ / 46.2 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0.4 mg
Alternatieve recepten
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3u. 50min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2h
Brioches con il tuppo
3h
Focaccia cipolle e zucca
2h
Gnocchi al basilico e menta con salsa alle zucchine
1h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Cubo soffice di zucchine, limone e carruba con glassa al limone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30min
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5h
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min