Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua frizzante
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 250 g di agretti puliti, a pezzetti
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 186.7 kJ / 44.7 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 98.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustici alla scarola
10h
Tarallini fritti al miele e mandarini
2h
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Struffoli
1u.
Taralli alle cipolle
3 godz. 30 min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1h 15min
Pizza chiena
5sa
Pastiera salata
2h
Roccocò
2h
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Struffoli di Natale (TM6)
1u.