Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 90 g di zucchero + q.b.
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
- 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 188.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti integrali di frutta secca
2sa
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16h 30min
Pesto di zucchine e basilico
20 dk
Torta di castagne (senza glutine)
1sa 30 dk
Torta soffice alle albicocche
1h
Porridge alle pesche
40min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 godz. 30 min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Torta di mandorle e pistacchi
1h
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Purè di patate (TM6)
1h