Scarcedda lucana
TM6 TM5 TM31

Scarcedda lucana

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta frolla

  • 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 90 g di zucchero + q.b.
  • 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di burro, a pezzi
  • 2 uova medie
  • 1 pizzico di sale

Ripieno

  • 150 g di zucchero
  • 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero

Termine della preparazione

  • 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
  • zucchero a velo, a piacere

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
1924 kJ / 460 kcal
Eiwitten
13.2 g
Koolhydraten
61.4 g
Vetten
19.7 g
Verzadigd vet
11.3 g
Vezels
1.3 g
Natrium
188.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten