Compatibele versies
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 40 g di zucchero
- 170 g di burro a tocchetti
- 240 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 2 pizzichi di sale
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
Salsa al frutto della passione
- 8 frutti della passione, la polpa
- 50 g di zucchero
Crema bavarese
- 400 g di latte intero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 6 tuorli
- 70 g di zucchero
- 25 g di farina tipo 00
- 35 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 3 - 4 mango maturi, ma sodi (circa 300 g per mango)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2274.2 kJ / 543.6 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 79.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Biscotti noci e datteri
1h
Pizza fantasmagorica
3h 30min
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6 Std.
Crostata salata multicolore
1h
Torta con frosting al formaggio e albicocche decorate
Geen beoordelingen
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30 min
Praline al cocco
Geen beoordelingen
Biscotti mandorle e amarene
13h
Crema agli agrumi e meringa
Geen beoordelingen
Victoria Sponge cake
1h 30min