Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 110 g di acqua, a temperatura ambiente
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Starter
- 40 g di prugne secche denocciolate a cubetti
- 40 g di fichi secchi a cubetti
- 60 g di nocciole tostate, tritate grossolanamente
- 80 g di acqua, fredda
Impasto
- 50 g di nocciole tostate
- 1550 g di acqua (di cui 50 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina di segale
- 110 g di farina tipo 1 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di anice
- 10 g di olio di nocciole
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 864 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane semplice
4h
Pane contadino
19h
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35 min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane morbido di farro
19h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane in cassetta semplice
19h
Focaccia morbida
4h
Panini al latte dolci
12 Std.
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h