Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
of 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 262.7 kJ / 62.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 766.4 mg
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Piadina romagnola
15 Min
Piadina al miele
1h 10min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Cheeseburger (TM6)
5h 30min
Ravioli ai funghi porcini
3h
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30 min.
Piadina romagnola
15 Min
Piadina romagnola farcita
55 min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30 min
Crescentine modenesi
11h