Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Lievitino di segale
- 70 g di acqua
- 5 g di lievito madre di segale
- 50 g di farina di segale integrale
Starter
- 50 g di acqua
- 50 g di fiocchi di farro
Impasto
- 1700 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di farro
- 50 g di farina di segale integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- 10 g di burro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7091 kJ / 1727 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 310 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 31.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Impasto base per pane
1 Std.
Rotolini di farro
30h
Rosette di farro
17h 30min
Pane al latticello
18 Std.
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pancarrè ai 5 cereali
5 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane ai cereali
3 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane veneziano
18 godz. 30 min