Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Lievitino di segale
- 70 g di acqua
- 5 g di lievito madre di segale
- 50 g di farina di segale integrale
Starter
- 50 g di acqua
- 50 g di fiocchi di farro
Impasto
- 1700 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di farro
- 50 g di farina di segale integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- 10 g di burro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7091 kJ / 1727 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 310 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 31.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Panini al latte dolci
12sa
Panini con muesli
19h 30min
Rosette di farro
17 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane contadino
19h
Pane semplice
4 Std.
Pane ai cereali
3h
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
2h
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h