Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2393.7 kJ / 572.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel (TM6)
4h
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Crema catalana
40 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20 min.
Crema chiboust
1 Std.
Cheesecake ricotta e pere
4h 35min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Tiramisù allo zabaione
7h
Caramello liquido
35 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Crema gianduia e mascarpone
10 Min