Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt al caffè
- 1000 g di latte intero
- 7 g di caffè solubile
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 8 vasetti
- Calorieën
- 3317.9 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 90.7 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt
12 Std.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10 Std. 30 Min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 Std. 15 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1u. 10min
Yogurt
12 Std.
Asparagi sottovuoto
50 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min