Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt al caffè
- 1000 g di latte intero
- 7 g di caffè solubile
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 8 vasetti
- Calorieën
- 3317.9 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 90.7 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Castagne sottovuoto
1 Std. 30 Min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Yogurt
12h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Yogurt ai frutti rossi
16 Std.
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min