![Tortelli di zucca e Gorgonzola Tortelli di zucca e Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e89afdd3e58335a872dcb4b61f7ac241/Derivates/ada1d098260f6e91b4840223f7bda3a6497bed0f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucca
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di amaretti duri
- 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Parmigiano Reggiano grattugiato grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2449.7 kJ / 585.5 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 817.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella
15 分钟
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3h 30min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1 Std. 30 Min
Besciamella
15 分钟
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Ravioli di ricotta
2h
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Crespelle con radicchio e noci
2h
Crespelle alla valdostana
2h
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min