Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 godz.
Cosce di pollo piccanti
1h 50min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Guancia di maiale sottovuoto
8 godz. 30 min
Filetti di merluzzo sottovuoto
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello in cestino di pane
6 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Merluzzo sottovuoto con crema di peperoni
1h 45min