![Salsa Soubise Salsa Soubise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35771288-46ab-4c14-9306-99914fe53f24/Derivates/a0d5c445-3989-4c73-b586-9bf9dc89c857.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 2826 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1823 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 Std.
Involtini primavera
30 Min
Salsa bernese
20 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Salsa al formaggio di pecora
20 min
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50 Min