Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tartara
- 100 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 cetriolini sott'aceto a metà
- 2 tuorli sodi
- 1 tuorlo fresco
- 1 cucchiaino di senape piccante (optioneel)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Pastella
- 200 g di birra
- 150 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- 500 g di filetti di pesce persico oceanico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3025 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 45.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1044.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scampi alla busara
35 min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 dk
Terrina di anatra e pollo con amarene
9h 30min
Paella de marisco
1h 20min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40 min
Canapè mini hamburger
4h 10min
Salsa barbecue
20 min
Hamburger di tacchino con composta di cipolle e pane rosso
3h 15min
Intreccio d'amore
1 Std. 30 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Tartare al tonno e avocado
1j 15 menit
Mini pan brioche con pulled pork
14 Std.