Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tartara
- 100 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 cetriolini sott'aceto a metà
- 2 tuorli sodi
- 1 tuorlo fresco
- 1 cucchiaino di senape piccante (optioneel)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Pastella
- 200 g di birra
- 150 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- 500 g di filetti di pesce persico oceanico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3025 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 45.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1044.8 mg
Alternatieve recepten
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1 Std.
Salmone teriyaki
50 Min
Ficelles picardes
1 Std. 25 Min
Boeuf bourguignon
5h 30min
Pasta all'uovo
1 Std.
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Meringhe affogate
40 Min
Ramen di mare
2 Std. 50 Min
Fish&Chips
2 Std.
Chips di merluzzo alla birra
1h 5min
Blinis con carpaccio di tonno
1 Std.
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5 Std.