Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di gherigli di noci
- 50 g di burro
- 200 g di pera Williams, sbucciata e a cubetti (1 cm)
- 40 g di pomodori secchi a metà
- 400 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Salsa
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di burro
-
5
g di farina tipo 00
of 5 g di amido di mais (maizena) - 180 g di brodo vegetale
-
200
g di Champagne
of 200 g di spumante - 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di granatina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2942.5 kJ / 703.3 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 40.3 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1121.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza carbonara
15h
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1 Std. 15 Min
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1 Std.
Maionese all'avocado
15 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2h 20min
Sformatini patate e porri
55 Min
Ravioli ai funghi porcini
3 Std.
Ravioli alla carbonara
1 Std. 30 Min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min