Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 15 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Asparagi sottovuoto
50min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min