Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 15 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Asparagi sottovuoto
50 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Calamari Sottovuoto
50 min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min