Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 15 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Ricotta (TM6)
16sa 30 dk
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Patate Sottovuoto
2h
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min