Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 86.6 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 800.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al ragù
2 godz. 10 min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1sa 30 dk
Crespelle ai formaggi
2 godz. 30 min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55min
Ravioli alla valtellinese
1h 45 min
Tordelli lucchesi
2 godz. 30 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3sa
Gnocchi di patate (TM6)
1sa 30 dk
Zuppa imperiale
1h
Tortelli di patate e ricotta
1sa 20 dk