Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 86.6 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 800.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1sa 30 dk
Frittelle di mele su crema di vaniglia
Keine Bewertungen
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20min
Ravioli tricolore
1h 45min
Pacchetti di tacchino con friggione
1sa 30 dk
Zuppa imperiale
1h
Canederli al formaggio
1h
Tortellini in brodo
1h 20min
Cappellacci di zucca
1sa 30 dk
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Crescentine modenesi
11 Std.