Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 4 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio di oliva
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1834.8 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 386 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia veloce in padella
40 Min
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3 Std.
Focaccia classica ad alta idratazione
5sa
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pane arabo
3h 30min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 Std. 20 Min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Pane naan
3 godz. 10 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Pane Roti
1hod.