![Balep korkun Balep korkun](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62264a9f-ab51-447d-909e-3443071b8410/Derivates/309b892f-b692-4887-a83c-bba102b36851.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 4 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio di oliva
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1834.8 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 386 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Tortilla hack con semi di papavero
1 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 Std. 30 Min
Focaccia veloce in padella
40 min
Pane Roti
1h
Pane naan
3h 10min
Pane arabo
3h 30min
Cheese naan
3óra 5p
Focaccine morbide
3h 30min