![Minestra imperiale tricolore Minestra imperiale tricolore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/246c43a6a09f1bb7d4493aa2e5575e99/Derivates/0b203cdc35581f65122d81d9828818f99afa1519.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Impasto bianco
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto verde
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 60 g di semolino di grano
- 100 g di spinaci in foglia surgelati, già lessati e strizzati (vedere consigli)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto rosso
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 1600 g di brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.9 kJ / 364.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 900.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Pizza di Pasqua
3h
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Liquore alla camomilla
960h
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Mini bagel farciti
4 godz. 30 min
Crescia al formaggio
3h 10min
Canederli al formaggio
1h