Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Impasto bianco
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto verde
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 60 g di semolino di grano
- 100 g di spinaci in foglia surgelati, già lessati e strizzati (vedere consigli)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto rosso
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 1600 g di brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.9 kJ / 364.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 900.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustici alla carbonara
1h 30min
Lasagne di polenta
3 Std. 30 Min
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Arancini di Carnevale
4h
Panini allo yogurt e farina di castagne
3 Std. 30 Min
Maritozzi
11 godz.
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Zuppa imperiale
1h
Mini plumcake soffici allo yogurt
1h
Ciambella romagnola
1h
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min