Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 250 g torrone bianco, a pezzi
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 100 g di burro, a pezzi
Crema
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723.3 kJ / 411.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 78.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin della nonna alle mele
45min
Crostata con rose di mele
2h
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1 Std.
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Torta di albumi al cioccolato
50 Min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Cheesecake alle ciliegie
4 Std. 30 Min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Torta estasi
45min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1 Std.
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min