Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 250 g torrone bianco, a pezzi
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 100 g di burro, a pezzi
Crema
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723.3 kJ / 411.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 78.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bussolà alla vicentina
1sa
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Palline cocco e lampone
3sa
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3sa
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Zavata carsolina
5 Std.
Parfait allo yogurt e frutta arcobaleno
20 dk
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1h 30min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1sa