Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 250 g torrone bianco, a pezzi
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 100 g di burro, a pezzi
Crema
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723.3 kJ / 411.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 78.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Coppa cookies
3h 30min
Salame di cioccolato al caffè
3h 30min
Muffin ai funghi
45 Min
Biscotti sacher
2 Std.
Cheesecake alle ciliegie
4h 30 min
Tortini mandorle e more
55 Min
Torta amaretti e mela
2 Std.
Focaccine ricotta e uva
40 Min
Parfait allo yogurt e frutta arcobaleno
20 Min
Tortine ricotta e cioccolato
1hod.