Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 300 g di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
- 180 g di burro a pezzi + q.b.
- 3 uova
- 240 g di farina autolievitante
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1000 g di acqua
- gelato alla crema, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30 min
Ciambella noci e caffè al Varoma
2h 30 min
Cheesecake stracciatella alla ricotta e yogurt greco (senza burro)
4 godz. 50 min
Ciambella mele, zucca e olio di cocco
1 Std. 30 Min
Ciambella lime e salsa alle fragole (senza zucchero)
2 Std.
Chiffon cake alla zucca
2h 30 min
Torta mele e zenzero al Varoma
2 Std.
Uova sode colore azzurro
55 Min
Uova sode colore arancio
55 Min
Uova sode colore giallo
55 Min
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1ωρ. 20 λεπτ.
Torta zucca, cocco e arancia
1 Std. 30 Min