Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
TM6

Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano

4.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

Cestini di pane

  • 150 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 250 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 5 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.

Crema al Parmigiano Reggiano

  • 500 g di acqua
  • 200 g di punte di asparagi
  • 150 g di latte
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 20 g di farina tipo 00
  • 2 g di sale
  • 20 g di burro

Terminare la preparazione

  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 pizzico di sale

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
1029 kJ / 246 kcal
Eiwitten
8.9 g
Koolhydraten
36.6 g
Vetten
8.1 g
Verzadigd vet
3.6 g
Vezels
2 g
Natrium
632.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten