Compatibele versies
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cestini di pane
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 200 g di punte di asparagi
- 150 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di farina tipo 00
- 2 g di sale
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 632.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti di vetro segnaposto
2 Std.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 godz.
Crostata con rose di mele
2 Std.
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5 Std.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Fichi freschi ripieni
20 min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 godz.
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8 godz.
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1 godz. 45 min