Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 15 g di miele
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 8 g di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di cipolla a metà in senso verticale (1 cipolla piccola)
- 150 g di peperone rosso, in 4 spicchi, privato dei semi e delle membrane
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di rosmarino fresco, tritato
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia primavera
3h
Panini ai semi al Varoma
2h 30 min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20min
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Focaccia alle cipolle
2u. 40min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Piadina (vegan)
45min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3 godz. 35 min