Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 fogli di gelatina (20 g circa)
Base biscotto
- 70 g di burro a pezzi
- 150 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
- 10 g di zucchero vanigliato
Mousse
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 stecca di vaniglia, i semini
-
200
g di panna acida (crème fraîche)
of 250 g di yogurt bianco - 50 g di zucchero
Gelatina alle pesche e guarnizione al cioccolato
- 200 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 50 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente a tocchetti + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2854.7 kJ / 682.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 52.9 g
- Verzadigd vet
- 30.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 191.4 mg
Alternatieve recepten
Chips mais e lenticchie
35min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Linguine allo sgombro
30min
Insalata capricciosa
20 min
Rotolo di frittata
45 min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Bortellina
30min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Palline cocco e lampone
3h
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Crostata al cioccolato e lamponi
2hod.