Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 fogli di gelatina (20 g circa)
Base biscotto
- 70 g di burro a pezzi
- 150 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
- 10 g di zucchero vanigliato
Mousse
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 stecca di vaniglia, i semini
-
200
g di panna acida (crème fraîche)
of 250 g di yogurt bianco - 50 g di zucchero
Gelatina alle pesche e guarnizione al cioccolato
- 200 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 50 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente a tocchetti + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2854.7 kJ / 682.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 52.9 g
- Verzadigd vet
- 30.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 191.4 mg
Alternatieve recepten
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Palline cocco e lampone
3 Std.
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Torta ai frutti rossi
3 Std.
Tarte flambé alle cipolle
1h
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Licurdia calabrese
1h
Crostata di pere e noci
1h 30min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Riso in cagnone
45min