Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 280 g di acqua (vedere consigli)
- 15 g di lievito di birra fresco
-
30
g di miele
of 30 g di zucchero grezzo - 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di nocciole, sgusciate
- 20 g di gherigli di noci
- 80 g di frutta essiccata mista (es. mirtilli, mele, albicocche,...) a pezzi
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 502.5 kJ / 120.1 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 67.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt
1h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pancarrè ai 5 cereali
5 Std.
Farina di farro
10 Min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Filone di segale
4h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane integrale ai semi vari
4h 10min