Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di polpa di zucca mantovana a fette (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 125 g di farina di farro
- 1 pizzico di sale
- 25 g di fecola di patate
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 60 g di burro freddo a pezzi
- semi di zucca salati q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti d'avena
45 min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1hod. 40min
Muffin al farro e fondente
40 min
Crema gianduia
15 min
Taralli al verde
1sa 20 dk
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 min
Bignè integrali
1h
Crostini alle lenticchie (senza glutine)
1sa 30 dk
Panini allo yogurt al mirtillo
3 godz. 30 min
Cantucci al rosmarino
1sa 30 dk
Praline avena, cocco e miele
35 min