Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
TM31 TM5 TM6

Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)

4.2 (33 beoordelingen)

Ingrediënten

Crêpes

  • 200 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
  • 2 uova
  • 500 g di latte intero
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di burro + q.b.

Ripieno

  • 150 g di salmone affumicato a pezzi
  • 300 g di robiola a pezzi

Salsa ai porri

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di porri a rondelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 80 g di latte intero

Terminare la preparazione

  • burro per imburrare

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1820 kJ / 435 kcal
Eiwitten
21.5 g
Koolhydraten
38 g
Vetten
23 g
Vezels
3.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten