Compatibele versies
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 200 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 2 uova
- 500 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro + q.b.
Ripieno
- 150 g di salmone affumicato a pezzi
- 300 g di robiola a pezzi
Salsa ai porri
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di porri a rondelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 80 g di latte intero
Terminare la preparazione
- burro per imburrare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2h 50min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1hod. 15min
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2 Std. 20 Min
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
1h 10min
Crumble di mele e grano saraceno
6hod. 20min
Rotolini di crêpes di grano saraceno al salmone
45 Min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 Min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1h 35min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30 min
Besciamella (senza glutine)
15min