Brandada di baccalà alla portoghese
TM5 TM31 TM6

Brandada di baccalà alla portoghese

2.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
  • 1 rametto di timo secco intero
  • 8 spicchi di aglio
  • 450 g di panna (30-40% di grassi)
  • fette di pane tostate e fritte, per servire

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1035.8 kJ / 247.8 kcal
Eiwitten
9.7 g
Koolhydraten
10.4 g
Vetten
18.6 g
Vezels
0.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten