![Brandada di baccalà alla portoghese Brandada di baccalà alla portoghese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B16FCA7B-CAF1-442A-9081-2B8A7D70C24E/Derivates/A5AC60F3-23FA-493F-B047-F57B0E59440C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1 godz. 20 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla cappuccina
55 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min
Brandacujun
45min