Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di cumino nero in polvere
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di porri a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cumino nero in polvere
- 10 g di farina tipo 00
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 50 g di panna da cucina
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 godz. 40 min
Torta pasqualina
2h 5 min
Torta salata agli spinaci
1 godz. 30 min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Quiche di patate, porri e ananas
2h 20min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Panissa
45 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min