Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 500 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, tagliato a tocchi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 10 fili di erba cipollina fresca tritati
- 1 tuorlo
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di salmone affumicato a pezzi
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 726 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Tartare al salmone
1h
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 Min
Marinatura allo yogurt piccante
15 Min
Mousse salmone e aneto
10 Min
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Tacos di pollo "al pastor"
50 min
Mousse alle fragoline di bosco
4 Std. 30 Min
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Tapenade
10 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min