Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- farina di semola di grano duro per infarinare
- ½ dose di pasta fresca (vegan) tratta dal capitolo Basi del Libro "Vegan"
Ragù di verdure
- 50 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di carote, pelate e a rondelle (2-3 mm)
-
150
g di cimette di cavolfiore
of 150 g di punte di asparagi - ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 300 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
Besciamella
- 750 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 70 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di lievito alimentare in scaglie
Terminare la preparazione
- 30 g di lievito alimentare in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 godz. 45 min
Pasta al forno vegetariana
40min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lasagne primaverili (senza glutine)
3u. 15min
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Pasta al forno vegana
1h
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min