Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di melanzane tonde (2 melanzane) a fette (1 cm)
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di peperoni verdi o rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 400 g di pomodori pelati in scatola (peso lordo)
- 120 g di vino rosso
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- burro q.b.
- 200 g di lenticchie rosse, secche (vedere consiglio)
Besciamella
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Frittata senza uova
1h 50 min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Chili vegetariano
1 Std. 5 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Chili di seitan (vegan)
30min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10 min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min