Compatibele versies
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 20 g di radice fresca di zenzero
- 3 limoni, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di merluzzo (120 g a filetto)
Terminare la preparazione
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 8 capperi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1 Std.
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min