Compatibele versies
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Citronette
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Salsa allo yogurt e ravanelli
- 80 g di yogurt greco
- 1 pizzico di sale
- 5 ravanelli rossi, solo la buccia
Terminare la preparazione
- 700 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 700 g di calamari interi piccoli
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 350 g di canocchie
- 1 gambo di sedano, a tocchetti
- 90 g di carote, a listarelle
- 150 g di peperone rosso, a listerelle
- crostini tostati di pane bianco q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530.2 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 28.8 g
Alternatieve recepten
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 dk
Club Sandwich salmone, avocado con carotine e salsa teriyaki
4sa
Gamberi in insalata esotica
30 dk
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Panzanella di mare
45 min
Involtini mare e monti
1h 10min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min