Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 mazzancolle, le code (vedi consigli)
- 1 cucchiaino di aneto secco + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di scalogno
- 250 g di topinambur, pelato e a fette sottili (peso netto)
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 280 g di farro (cottura 15-20 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1942 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1j
Tegamini di cipolle e alici
1j
Riso basmati mango e gamberi
45min
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
40min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 Std. 10 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1h 20min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1 Std. 15 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Uova in tazza su strati di verdura
45min