Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di acqua
- ¾ di cucchiaino di sale
- 150 g di panna acida
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cipolla bianca a metà
- 200 g di cipolla rossa a metà
- 30 g di erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 dk
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 dk
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 dk
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Frittelle di mele su crema di vaniglia
Geen beoordelingen
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2 Std.
Torta soffice alle albicocche
1sa
Mousse al cioccolato con le pere
3sa