Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Limoni al pepe in conserva
72h 5min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 Std. 10 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Asparagi sottovuoto
50 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Vinaigrette zenzero e limone
5min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min