Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Insalata di cicerchie, ravanelli e vinaigrette alla senape
40min
Calamari Sottovuoto
50min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Barbabietole sottovuoto
3h 30 min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Taccole speziate all'asiatica
30 min