Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carote arrostite
- 1000 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
Petto d'anatra
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiaini di cumino in polvere (optioneel)
- 20 g olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2805.6 kJ / 670.6 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 85.4 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 22.2 g
- Natrium
- 468.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Asparagi sottovuoto
50min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3 Std. 20 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min