Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
- ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
- 3 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di miele
- 2100 g di acqua
- 50 g di vino rosso
- 50 g di confettura di mirtilli neri
- 1 cucchiaio di zucchero
- 20 g di aceto balsamico
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- 100 g di crostini di pane, a dadini
- 50 g di Parmigiano Reggiano, in scaglie
- 40 g di anacardi
- 50 g di frutti rossi misti freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1986 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 546 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 Min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min
Ossobuco Sottovuoto
12 godz. 40 min
Roastbeef
55 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Geen beoordelingen
Bicchierini tricolore
3 Std. 30 Min
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1h 20min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50 Min
Roastbeef in salsa verde
40 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.