Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto d'anatra all'arancia
- 1200 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 petti d'anatra con la pelle (250 - 350 g l'uno)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 arancia a fette sottili (3-5 mm)
Zabaione all'arancio
- 40 g di succo d'arancia
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ⅛ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 3 tuorli d'uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min