Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (circa 2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 1 rametto di salvia fresca, solo foglie + q.b.
- 1 rametto di origano fresco, solo foglie + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro morbido, a pezzi
- 20 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di cumino in polvere
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 233.1 kJ / 55.7 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 44.3 mg
Alternatieve recepten
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20 min
Sformato tricolore
1h 30min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Biscotti con bucce di banane
1h 30min
Barrette frozen mango, cocco e mirtilli
6 godz. 10 min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Confettura di pancetta
25 min
Frullato viola
10 min
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1h 30min
Torta salata di verdure e contorno di insalata
1 godz. 5 min