![Pane croccante di grano saraceno e semi Pane croccante di grano saraceno e semi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64b5d7eb6ed6bf16f0e45cbf926fbdd2/Derivates/a8c61e3e67377240afe06e7eafcc9643a6f362c5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di grano saraceno
- 30 g di crusca di avena
- 50 g di fiocchi di avena
- 30 g di chicchi di amaranto soffiato
- 100 g di semi misti (sesamo, papavero, chia, lino, girasole, zucca)
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio vegetale
- 250 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2ч.
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 Min
Omelette di albumi e cocco
45 min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Brownies ai fagioli neri
25 Std. 20 Min
Crepes rosa con hummus di ceci
35 min
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20 Min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1ч. 30 мин.
Pane morbido di farro
19h
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 min
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25 godz.