![Scones salati al basilico e crema di ricotta Scones salati al basilico e crema di ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5dbdb21dfd894fb4f1063e3c9d91b13b/Derivates/63a3ae1121de38dc4e8edf39e658172582b5800b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 4 - 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 16 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 915.2 kJ / 218.7 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 170.7 mg
Alternatieve recepten
Tortini mandorle e more
55 Min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3h 40min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Tortilla di patate (vegana)
30 Min
Panini ai semi al Varoma
2 Std. 30 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Treccine allo yogurt
6h 30min
Crema di panzanella
40 Min