Scones salati al basilico e crema di ricotta
TM6 TM5 TM31

Scones salati al basilico e crema di ricotta

3.6 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di farina tipo 00
  • 60 g di burro a pezzi
  • 60 g di latte
  • 1 uovo
  • 4 - 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
  • 16 g di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
915.2 kJ / 218.7 kcal
Eiwitten
9.4 g
Koolhydraten
20.7 g
Vetten
11.5 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
0.6 g
Natrium
170.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten