Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 30 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 362 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Frutta secca dolce e speziata
1 Std.
Grissini intrecciati alla paprika
2 Std. 30 Min
Pane al pomodoro
16 Std.
Uova alla triestina
30 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40 Min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Pagnotta ai semi senza glutine
2 Std.
Cracker al farro
2 Std.