Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di anatra, le cosce con osso e pelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 foglie di alloro fresche
- 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di burro
- 50 g di vino rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 93 g
- Natrium
- 76.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 Std.
Focaccia con kefir
12h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3u. 45min
Biscuits and Gravy
1sa 30 dk
Uova sode
20 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Pane rustico
2sa
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Panfocaccia con noci
3h 30 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min