Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di panna acida
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 350 g di crauti in scatola, sgocciolati
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- ½ peperone rosso a dadini (5 mm)
- 1 ¼ di cucchiaino di paprica dolce
- 3 pizzichi pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzico di sale
- 300 g di petto di pollo, a striscioline (1,5 cm)
- 1 pomodoro a dadini (1 cm) (80 g)
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1593 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Crauti
96 godz.
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1h 20min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Tajarin salsiccia e finocchi
1h
Crauti e würstel
35min