![Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7DC06E6-8562-465E-AFB7-14F6497C3801/Derivates/6bdab097-594c-4521-be8b-28950a9455bd.jpg)
Compatibele versies
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gamberi
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
Crema di cavolo riccio alla paprika
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di edamame, surgelati
- 200 g di cavolo riccio a pezzi
- 300 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- crostini di pane, a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 Min
Crostini con crema di avocado e daikon
20 Min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40 Min
Crema pasticcera liquida
15 Min
Crema di lenticchie, crostini e lardo
3 Std. 30 Min
Orzata Valenciana
8 Std. 10 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2 Std. 30 Min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Cozze su crema di zucchine
40 Min
Budino uova e latte al caramello
1 Std. 30 Min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 min